Over

Over

Al tientallen jaren is Bakker-Groen een begrip in de wereld van sportvelden, plantsoenen, recreatieparken en buitenruimte voor woningbouw, bedrijven en instellingen in Noord- en Midden-Limburg en Oost-Brabant. Met een goed gekwalificeerd en hecht team verzorgen wij groenprojecten van klein tot groot met ons uitgebreid en up to date wagen- en machinepark.

Bekijk de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op onze website en laat u verrassen door de kwaliteit en professionaliteit van ons team.

Vakmanschap is onze kwaliteit

Omdat elke groenproject anders is en de werkzaamheden heel divers zijn hebben we een team van vakmensen die vrijwel alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarnaast zijn wij uitgerust met een breed machine- en wagenpark dat geheel up-to-date is en ons in staat stellen vele diverse werkzaamheden goed en volgens alle voorschriften uit te kunnen voeren.

Ons werkgebied ligt in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant. Het bedrijf is gevestigd in Horst aan de Maas, maar werkt ook vanuit de andere vestigingen Tegelen en Beegden.

Onze missie

Onze missie is om ieder groenproject klein of groot van aanvraag tot nazorg naar tevredenheid van de klant te realiseren en te onderhouden, met behulp van kwalitatieve producten, goede communicatie en gekwalificeerd personeel (zowel op gebied van kennis als kunde).

Onze visie

Bakker Groen streeft ernaar om professioneel een project af te werken en met een hoge kwaliteit op te leveren. Dit met inachtneming van de meest vooruitstrevende kwaliteits- en duurzaamheidseisen in de branche.

Al meer dan 55 jaar

1965
Heden

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u