Diensten

Diensten

Tientallen jaren staat Bakker al bekend om zijn specialiteit in het beheren van sportvelden en parken in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant. Met een uitgebreid en up to date machinepark houden we uw grasveld in topconditie.

Aanplant en onderhoud van plantsoenen en tuinen is een van de werkzaamheden die veel worden uitgevoerd buiten het groeiseizoen, wat hiervoor ook de ideale tijd is. Zo hebben wij het jaarrond werk voor onze medewerkers en kunnen wij ons machinepark optimaal benutten.

tennisbaan
hockeyveld
voetbalveld

Sportvelden in topconditie

Het onderhoud van sportvelden is een specialisme van Bakker Groen. Zowel voor het onderhoud van natuur- als kunstgras hebben wij de kennis, kunde en apparatuur in huis.

Een mooi veld draagt bij aan de uitstraling van uw vereniging en uw gemeente. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw velden er mooi bij liggen en nog jaren meegaan.

Voor gemeentes en sportverenigingen verzorgen wij het onderhoud van onder andere voetbalvelden (natuur- en kunstgras), golfbanen, tennisbanen, hockeyvelden en atletiekbanen.

Groenvoorziening

Als groenvoorziener verzorgt Bakker-Groen onder andere onderhoud aan plantsoenen, snoeiwerk, plantwerk, onkruidbestrijding, maaiwerk en vele andere werkzaamheden die met groenonderhoud te maken hebben.

Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, verenigingen, bedrijven, instellingen en particulieren.

Groenvoorziening-1
kraan 2

Groen op schaal

Het indelen van landschap in het private of publieke domein is een grote uitdaging. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij samen met partners die lokale ondersteuning kunnen bieden. 

Samen-Groen is een samenwerking tussen Bakker-Groen(Horst) en Keuten van Loon(venray) Dit samenwerkingsverband bestaat al jaren, maar is 3 jaar geleden beklonken tot Samen-Groen Buitenbeheer VOF om grote opdrachtgevers te kunnen bedienen. Momenteel werkt Samen-Groen voornamelijk voor Wonen Limburg, waarbij Keuten van Loon regio Venray dient, en Bakker-Groen de regio’s Horst aan de Maas en Peel en Maas.

Bijzonder groen

Wij zetten ons in voor verschillende soorten omgevingsbeheer. Dat betekend dat wij naast reguliere aanleg- en onderhoudsprojecten graag ondersteunen bij wat wij noemen “bijzonder groen”. U kunt hierbij aan de volgende zaken denken:
tractor 4
grondverzet
kraan 3
grafdelven

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u